לקראת ל"ג בעומר שיחל ביום רביעי הקרוב, המועמדת לראשות העיר טירת כרמל, עו"ד שוש בינר צמרת קוראת לתאם מדורות שכבתיות לטובת איכות הסביבה
כמו בכל שנה, גם השנה צפויות מדורות ל"ג בעומר לגרום להדרדרות באיכות האויר שאנו נושמים ולצחנה כבדה של ריח שריפה בעיר ובכל רחבי הארץ. מעבר לחוסר הנוחות שיגרם לרבים, מדובר על פגיעה בריאותית לאלו הסובלים מבעיות נשימה, לקשישים, לנשים בהריון ולילדים קטנים.
עו"ד שוש בינר צמרת קוראת להקים מדורות מאורגנות שכבתיות על מנת לצמצם את זיהום האויר: "אני מאמינה שמסורת ל"ג בעומר חשובה מאין כמוה ואני גם מתכוונת להשתתף בחגיגת המדורות, אולם אין הצדקה למספר המדורות הרב שגדל בכל שנה. מדורה גדולה המאחדת את שכבת הילדים כולה, במקום מדורות כיתתיות רבות, יכולה להיות מהנה יותר, וללא ספק תועיל לאיכות האויר שכולנו נושמים ולא פחות חשוב לאחדות וגיבוש חברתי מהמעלה הראשונה."
עו"ד בינר צמרת מוסיפה שהפחתת מספר המדורות תקטין את הסיכון של השארת גחלים לוחשות אשר עלולות להתלקח לכדי שריפה: "חייבים להתייחס ברצינות למדורות, מדובר באש וזוהי סכנה. מבוגרים חייבים לפקח על המדורות וגם על כיבוין. אנחנו חיים למרגלות הכרמל והצמחיה הירוקה חשובה לנו". עו"ד שוש בינר צמרת, ביתו של ראש העיר לשעבר ראובן בינר, הכריזה על מועמדותה לראשות העיר טירת כרמל בחודש שעבר ובחרה במסר של שינוי: "העיר שלנו שבעה מהדרך הנוכחית. הגיע הזמן לקדם את העיר ולהביא לשינוי שאנחנו צריכים".