בעיצומם של ימים לא פשוטים, ישנם אנשים שמעניקים לחיילים חיזוק נוסף- בישול ביתי
בעיצומם של ימים לא פשוטים, ישנם אנשים שמעניקים לחיילים חיזוק נוסף- בישול ביתי. אחד מהם הוא שלמה זולר, תושב יוקנעם עלית- פראמדיק בניידות טיפול נמרץ ובמוקד הרפואי של מד"א, וטבח בהכשרתו. שלמה משתתף במיזם "מבשלים באהבה לחיילים- זיכרון יעקב ומעיין צבי", מיזם שהוקם בעקבות ה-7 באוקטובר ונועד לספק אוכל חם וביתי לחיילים בחזית הצפונית, באיו"ש ובדרום. המיזם הינו מיזם התנדבותי, ומתאפשר הודות למתנדבים ברחבי הארץ.
מול מבנה תחנת מד"א בזיכרון יעקב בה עובד שלמה, קיימת מרכולית קהילתית של המיזם- בה ניתן למצוא מצרכים טריים. בכל יום שני, לאחר שמסיים את משמרתו בניידת טיפול נמרץ של מד"א, שלמה אוסף את המצרכים הדרושים מהמרכולית ומשקיע שעות ארוכות בבישול המנות בכדי להבטיח שהאוכל יגיע לחיילים לא רק טעים- אלא שיגרום להם להרגיש כמו בבית.

במהלך פעילותו, קרה לאחרונה צירוף מקרים מרגש: אחת מהמנות ששלמה הכין נמסרה לחיילת במילואים המשרתת בצפון. שלמה, שקיבל תמונה של החיילת עם המנה שהכין, שיתף אותה לחבריו במוקד הרפואי של מד"א. להפתעתו, חברו לעבודה סיפר לו כי החיילת היא פראמדיקית מד"א ממרחב ירושלים, שעובדת לצד המוקד הרפואי של מד"א כחלק מעבודתה בשטח. שלמה מצידו, התרגש מצירוף המקרים.
פראמדיק ועובד במוקד הרפואי של מד"א, שלמה זולר: "במיזם המתנדבים פשוט נותנים הכל- אנחנו מבשלים באהבה כדי לתת בחזרה לחיילים ולמדינה. כשראיתי את התמונה של חיילת במילואים והתברר שהיא פראמדיקית מד"א, התרגשתי לראות את סגירת המעגל שנוצרה. אני מבשל שלוש מנות בשבוע, והסבירות שאחת מהן תימסר לפראמדיקית מד"א שככל הנראה כבר דיברתי איתה כחלק מעבדותי במוקד, נמוכה. בדיוק בגלל זה המיזם ממלא אותי- מהחיוך של החיילים ומהרגע שאני מקבל הודעה מהחיילים שהאוכל של הבסיס הוא בסדר, אבל אוכל של בית- הוא הנשמה".