30/04/2026 20:09

שני שברי יירוט נפלו בטירת כרמל- בנס אין נפגעים

יממה מתוחה במיוחד עברה על תושבי טירת כרמל, כאשר במהלך השעות האחרונות הופעלו בעיר מספר התראות ואזעקות בעקבות שיגורים לעבר אזור הצפון

טירת כרמל, צילום: דוד עקיבא

יממה מתוחה במיוחד עברה על תושבי טירת כרמל, כאשר במהלך השעות האחרונות הופעלו בעיר מספר התראות ואזעקות בעקבות שיגורים לעבר אזור הצפון. בחלק מהמקרים נשמעה אזעקה והופעלה התרעה מלאה, והתושבים התבקשו להיכנס באופן מיידי למרחבים המוגנים, למקלטים ולממ"דים. במקרים אחרים התקבלו התרעות מוקדמות דרך מערכות ההתרעה, אך אזעקה לא הופעלה בפועל בעיר.
תושבים דיווחו על דריכות גבוהה ועל היענות להנחיות פיקוד העורף, כאשר רבים הקפידו להישאר בסמוך למרחבים המוגנים. באחד מהאירועים במהלך הלילה נפלו שני שברי מיירט בשטח טירת כרמל. למרבה המזל לא היו נפגעים ולא נגרם נזק. על פי מד"א, נכון לעכשיו לא התקבלו קריאות על נפגעים בעקבות האירועים האחרונים בעיר.
ראש העיר טירת כרמל, דודו כהן, התייחס למקרה ברשתות החברתיות ואמר: "תושבות ותושבים יקרים. במטחים שנורו הלילה לעבר אזורנו לא היו נפגעים בעיר. עם זאת, שני שברי מיירט נפלו בשטח טירת כרמל ללא גרימת נזק. צוות אגף הביטחון והחירום של העירייה יחד עם שוטרי משטרת ישראל הגיעו במהירות לזירות, טיפלו באירוע ופינו את הפריטים. אבקש להזכיר כי יש להימנע מהתקהלויות סביב שברי מיירטים, ובשום אופן אין לגעת בהם עד להגעת כוחות הביטחון. בנוסף, יש להימנע מפרסום כתובות או מיקומים של נפילות ברשתות החברתיות. המשיכו להקפיד על הנחיות פיקוד העורף- הן מצילות חיים. מאחל לכולנו יום שקט ובטוח".
בפיקוד העורף ממשיכים להדגיש כי יש להישמע להנחיות ולהישאר ערניים לעדכונים, במיוחד בתקופה זו שבה המלחמה עדיין בעיצומה והמצב הביטחוני עשוי להשתנות בכל רגע נתון.

סופר פארם טירת כרמל

פיקוד העורף
פיקוד העורף
ויקטורי רשת סופרמרקטים
עיריית טירת כרמל

תפריט נגישות