האירוע, שמתקיים בהפקת עיריית טירת כרמל, יאפשר לתושבים ולתושבות ליהנות מחוויית צפייה משותפת באחד ממשחקי הכדורגל הגדולים והמסקרנים בעולם, באווירה חגיגית ותוססת. במקום יפעלו דוכני מזון ודוכני בירה, ומאות אוהדי כדורגל צפויים להגיע ולעודד את הנבחרת המועדפת עליהם ◾️ראש העיר טירת כרמל, דודו כהן, מזמין את התושבים להשתתף באירוע: "שתי נבחרות ענק, גביע אחד וערב של כדורגל שלא שוכחים! בואו עם המשפחה, השכנים והחברים, תפסו מקום ועודדו את הנבחרת שלכם"


את הגמר הזה רואים ביחד: טירת כרמל נערכת לערב שכולו כדורגל, אווירה ספורטיבית וחוויה קהילתית: תושבי ותושבות העיר מוזמנים הערב (ראשון) בשעה 21:00 למתחם הבמה המרכזית ברחוב י"א הספורטאים (פינת רחוב אצ"ל), לצפות יחד במשחק גמר המונדיאל בין ספרד לארגנטינה, שיוקרן על מסך ענק.
האירוע, שמתקיים בהפקת עיריית טירת כרמל, יאפשר לתושבים ולתושבות ליהנות מחוויית צפייה משותפת באחד ממשחקי הכדורגל הגדולים והמסקרנים בעולם, באווירה חגיגית ותוססת. במקום יפעלו דוכני מזון ודוכני בירה, ומאות אוהדי כדורגל צפויים להגיע ולעודד את הנבחרת המועדפת עליהם.
הכניסה לאירוע חופשית, ובעיריית טירת כרמל מזמינים את כל המשפחה, קבוצות, אוהדי כדורגל, חברים ושכנים להגיע מוקדם, לתפוס מקום טוב מול המסך ולהיות חלק מחגיגת הספורט העולמית.
בעיריית טירת כרמל מדגישים כי מכירת אלכוהול במקום תתאפשר לבני 18 ומעלה בלבד, בכפוף להצגת תעודה מזהה.
ראש העיר, דודו כהן, מזמין את התושבים להשתתף באירוע: "שתי נבחרות ענק, גביע אחד וערב של כדורגל שלא שוכחים! בואו עם המשפחה, השכנים והחברים, תפסו מקום ועודדו את הנבחרת שלכם".
אם אתם מחפשים דרך ליהנות מערב של כדורגל באווירה מיוחדת, עם מסך ענק, אוכל טוב והמון אנרגיות, זו ההזדמנות להצטרף לחגיגה העירונית ולצפות יחד בגמר המונדיאל.