01/03/2026 00:52

סנ"צ אופיר ברקוביץ' מונה לתפקיד מפקד תחנת משטרת טירת כרמל

סנ"צ ברקוביץ', החליף את מפקד התחנה היוצא, סנ"צ ארז לחמיש ◾️בתפקידיו האחרונים שירת סנ"צ ברקוביץ' כמפקד משל"ט חוף, סגן מפקד תחנת תחנת נשר, מפקד נקודת רכס הכרמל

צילומים: דוברות המשטרה

אמש (חמישי) נערך טקס חילופי מפקד תחנת משטרת טירת כרמל במעמד מפקד מחוז חוף, ניצב יחיאל בוהדנה, מפקד מרחב כרמל, נצ"מ בועז סמוכה, סגל הפיקוד המחוזי והמרחבי, ראש עיריית טירת כרמל, דודו כהן וגורמים נוספים.
את מפקד התחנה היוצא של תחנת טירת כרמל, סנ"צ ארז לחמיש, החליף סנ"צ אופיר ברקוביץ', בן 52, נשוי ואב לשלושה בנים. בתפקידיו האחרונים שירת כמפקד משל"ט חוף, סגן מפקד תחנת תחנת נשר, מפקד נקודת רכס הכרמל.
מפקד מחוז חוף, ניצב יחיאל בוהדנה, אמר למפקד הנכנס: "הוכחת כי אתה ראוי לתפקיד המת"ח, זכית לקבל ירושה בדמות תחנת טירת כרמל ואין בליבי ספק כי גם בתפקיד זה תדע לרתום ולסחוף אחרייך את השותפים".
מפקד מרחב כרמל, נצ"מ בועז סמוכה: "אופיר, ברוך הבא לתפקיד, אנו בטוחים כי ניסיונך, ערכיך ויכולותיך יובילו את התחנה להישגים, לחיזוק תחושת הביטחון ולהעמקת האמון עם הקהילה. החלפת מפקדים היא חלק טבעי ובריא בארגון גדול ודינאמי כמו שלנו. היא מסמלת המשכיות לצד התחדשות שמירה על היסודות האיתנים, תוך הובלת התחנה קדימה אל אתגרי המחר".
סנ"צ ארז לחמיש, מפקד תחנת טירת כרמל היוצא: "כאשר קיבלתי את הפיקוד על התחנה, ידעתי שאני נכנס לתפקיד שאינו רק מקצועי אלא שליחות. פגשתי כאן אנשים יוצאי דופן. שוטרים וקצינים שפועלים לילות כימים, לעיתים על חשבון הבית והמשפחה ולעיתים בתנאים מורכבים ומאתגרים אבל תמיד מתוך תחושת שליחות עמוקה. אתם ההון האמיתי של התחנה. הפנים של משטרת טירת כרמל. בזכותכם, התחנה הזו היא לא רק מבנה היא משפחה של ערכים, מקצועיות ואנושיות".
סנ"צ אופיר ברקוביץ', מפקד תחנת טירת כרמל הנכנס: "החזון שלי לתחנה ברור וממוקד בביטחון האישי בתוך השכונות, מלחמה חסרת פשרות בסמים ובפשיעה. התחנה בראשותי תפעל בנחישות נגד עבירות נוספות אשר פוגעות באיכות החיים של התושבים: רעש, בריונות בכביש, ונדליזם וזלזול במרחב הציבורי. אני רואה בשירות שמעניק השוטר לאזרח הרבה מעבר לאכיפת החוק זו שליחות של ממש".

סופר פארם טירת כרמל
ויקטורי רשת סופרמרקטים
עיריית טירת כרמל
סופר פארם טירת כרמל

תפריט נגישות