לאחר 738 ימים של ייסורים, בידוד וסבל במנהרות החשוכות של חמאס בעזה, מקסים הרקין, גיבור ישראל- חוזר הביתה ■ מקסים, שנחטף בבוקר ה־7 באוקטובר 2023 ממתחם מסיבת הנובה ליד קיבוץ רעים, חוזר כעת לחיק משפחתו ולעיר מגוריו, טירת כרמל, בתחילת השבוע ■ במהלך השבי הקשה, בני משפחתו שמרו על פרופיל נמוך ושקט וניהולו את המאבק לשחרורו בשקט אך עם אמונה רבה והרבה אופטימיות שהוא אכן יחזור ■ בעיר טירת כרמל מעולם לא שכחו אותו- תושבים רבים עקבו אחר כל שביב מידע, התפללו לשלומו וחיכו ליום שבו יחזור הביתה בשלום ■ לאחר שנמסר לידי הצלב האדום והוטס במסוק לישראל, עבר מקסים בדיקות רפואיות ראשוניות, ומחר (ראשון) הוא צפוי לשוב לביתו החם בעיר- אל חיבוקם של משפחתו, חבריו וכלל תושבי טירת כרמל

לאחר 738 ימים של ייסורים, בידוד וסבל במנהרות החשוכות של חמאס בעזה, מקסים הרקין- תושב טירת כרמל וגיבור ישראל- חוזר הביתה. מקסים, שנחטף בבוקר ה־7 באוקטובר 2023 ממתחם מסיבת הנובה ליד קיבוץ רעים, חוזר כעת לחיק משפחתו ולעיר מגוריו, טירת כרמל, בתחילת השבוע.
במהלך השבי הקשה, בני משפחתו שמרו על פרופיל נמוך ושקט וניהולו את המאבק לשחרורו בשקט אך עם אמונה רבה והרבה אופטימיות שהוא אכן יחזור. בעיר טירת כרמל מעולם לא שכחו אותו- תושבים רבים עקבו אחר כל שביב מידע, התפללו לשלומו וחיכו ליום שבו יחזור הביתה בשלום. לאחר שנמסר לידי הצלב האדום והוטס במסוק לישראל, עבר מקסים בדיקות רפואיות ראשוניות, וכעת הוא צפוי לשוב לביתו החם בעיר- אל חיבוקם של משפחתו, חבריו וכלל תושבי טירת כרמל.
עיריית טירת כרמל בהובלתו של ראש העיר, דודו כהן, הודיעה כי תערוך עבורו קבלת פנים חגיגית ומחבקת, ותושבי העיר מוזמנים לקחת חלק באירוע ההיסטורי שייערך מחר יום ראשון, 19.10, בין השעות 16:00 ל-17.30. האירוע יכלול שרשרת אנושית מהכניסה לעיר (דרך רח׳ ז׳בוטינסקי) ועד חניון המיתרים (שד׳ אריאל שרון)- שם תתקיים קבלת הפנים החגיגית בהשתתפותו של מקסים.
בעיריית טירת כרמל קוראים לציבור: "בואו ניצור יחד שרשרת אנושית של אהבה, תמיכה ותקווה, ונקבל את פניו של מקסים כפי שמגיע לו- כחיבוק גדול מהעיר כולה. תכינו את השלטים והדגלים, ובואו לומר בקול גדול – ברוך בואך לשערי העיר, מקסים היקר!".