עיריית טירת כרמל מברכת על ההסכם ההיסטורי שנחתם הלילה לשחרור החטופים ולסיום המלחמה, ומחכה בזרועות פתוחות לקבל בחיבוק חם ואוהב את תושב העיר, מקסים הרקין, שישוב הביתה אחרי יותר משנתיים בשבי חמאס בעזה. זהו יום היסטורי, מרגש ומטלטל לכולנו. יום שלו חיכה עם ישראל זמן רב. גם ביום זה, לצד ההתרגשות, אנו זוכרים את אלפי הנרצחים, שהקריבו את חייהם מאז בוקר ה-7 באוקטובר, וכואבים עם משפחות החטופים החללים שיובאו לקבורה

עיריית טירת כרמל מברכת על ההסכם ההיסטורי שנחתם הלילה לשחרור החטופים ולסיום המלחמה, ומחכה בזרועות פתוחות לקבל בחיבוק חם ואוהב את תושב העיר, מקסים הרקין, שישוב הביתה אחרי יותר משנתיים בשבי חמאס בעזה.
זהו יום היסטורי, מרגש ומטלטל לכולנו. יום שלו חיכה עם ישראל זמן רב. גם ביום זה, לצד ההתרגשות, אנו זוכרים את אלפי הנרצחים וההרוגים, אזרחים וחיילים, שהקריבו את חייהם מאז בוקר ה-7 באוקטובר, וכואבים עם משפחות החטופים החללים שיובאו לקבורה ברגעים אלו של סגירת מעגל.
ראש העיר טירת כרמל, דודו כהן: ״זהו יום היסטורי ומרגש, יום של אור גדול אחרי תקופה ארוכה של חושך, של תקווה אחרי אינספור דמעות. בשם תושבי טירת כרמל אני מברך על העסקה ועל שחרורם הקרוב של כל החטופים, את משפחותיהם, ואת אזרחי ישראל כולם. אנו מחכים לחבק באהבה גדולה את מקסים הרקין ומשפחתו, חיכינו לרגע הזה יחד איתם ואנו מאושרים שהוא הגיע״.
עיריית טירת כרמל ואגף הרווחה והשירותים החברתיים ימשיכו ללוות מקרוב את משפחת הרקין, ויעניקו להם את כל הסיוע והחיבוק הקהילתי הדרוש בתקופה המרגשת והמורכבת של חזרה לשגרה. עיריית טירת כרמל תציין את סיום המלחמה באירוע קהילתי ספונטני שיתקיים בבמה שבחניון המיתרים, רח׳ אריאל שרון (פרטים יפורסמו בקרוב). הציבור מוזמן להגיע, להתרגש יחד, להתחבק ולציין את סיום המלחמה ברוח של אחדות, אהבה ותקווה מחודשת. עם ישראל חי!